Transword Országos Fordítóiroda

Angol-német fordítás

Hiteles angol vagy német fordítás

Az angol és a német Európa és a világ leggyakrabban használt nyelvei közé tartoznak, melyek mind a magánszférában, mind az oktatásba és az üzleti életben kulcsszerepet játszanak. Sokan döntenek úgy hazánkban, hogy az Egyesült Királyságban, Németországban vagy éppen Ausztriában vállalnak munkát, míg másokat a tanulmányaik kötnek ezekbe az országokba. A minőségi, precíz Angol-német fordítás az élet számos területén kulcsfontosságú tehát, legyen szó munkáról, oktatásról, tudományról, hobbiról vagy bármely más területről.

Magyarra vagy bármely más nyelvre

Az angol-német fordítás nálunk nem korlátozódik anyanyelvünkre, hiszen olyan eset is előfordulhat, hogy a két nyelv közötti átültetésre van szükség, esetleg harmadik nyelvre kell áttenni egy-egy dokumentumot, iratot, okmányt. A forditas-transword KFT-nél ilyen esetben is számíthat a minőségi és gyors munkavégzésre, hiszen a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt, hogy hiteles fordítást adhassunk át Önnek. A német vagy angol szövegeket akár orosz, ukrán, francia, olasz vagy spanyol nyelvre is lefordítjuk – a felsorolás pedig közel sem teljes, hiszen irodánk több mint 50 nyelven vállal megbízásokat.

Ajánlatkérés pillanatok alatt

A forditas-transword KFT weboldalán néhány kattintással leadhatja ajánlatkérését az erre szolgáló űrlapon. Csupán néhány adatot szükséges megadnia, kiválasztania a forrás- és a célnyelvet, majd felölteni a fordítandó szöveget. Miután elküldte igénylését, munkatársaink átnézik azt, majd megküldik Önnek cégünk árajánlatát. Egyszerű, gyors és hatékony megoldás ügyfeleink kényelméért.

Válasszon minket, ha hivatalos vagy magáncélra van szüksége angol vagy német fordításra – szaktudásunkkal állunk rendelkezésére!

Exit mobile version