Orosz magyar fordítás, magyar orosz fordítás

Üdvözöljük kedves látogatóinkat megújult weboldalunkon!

A Transword Fordítóiroda specialitása az orosz, ukrán, magyar és angol nyelvek közötti fordítás. Tehát a következő nyelvek fordítása a fő tevékenységünk:

orosz magyar fordítás, magyar orosz fordítás, ukrán magyar fordítás, magyar ukrán fordítás, orosz angol fordítás, angol orosz fordítás, ukrán angol fordítás, angol ukrán fordítás, ukrán orosz fordítás, orosz ukrán fordítás

Emellett azonban szinte minden nyelven vállaljuk az Ön által hozott anyag szakfordítását, lektorálását – legyen szó akár a legspeciálisabb szakterületről.

Nálunk minden fordítást az adott szakterületet kiválóan ismerő szakfordító végez. A jogi, kereskedelmi és pénzügyi, közgazdasági fordításokat képzett jogászok, elismert nemzetközi szakemberek végzik, a műszaki anyagok fordítását pedig a gazdaság minden területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező, nyelvileg kiválóan képzett szakmérnökök látják el. Mielőtt Ön az elkészült anyagot átvenné, irodánk magasan kvalifikált belső munkatársai többszöri alaki és tartalmi ellenőrzésnek vetik alá.

Jól felkészült, idegen nyelveket beszélő szakreferenseink a munka megrendelésétől kezdve a fordítás elkészüléséig figyelemmel kísérik megbízását. Már a munka megkezdése előtt tisztázzák Önnel a fordítással kapcsolatos elvárásait és szükség esetén egyeztetik a speciális szakkifejezéseket.

Elkészítjük anyagainak irodánk hivatalos záradékkal ellátott fordítását, valamint a dokumentumok fénymásolatának közjegyzői hitelesíttetését

Gyakorlott, szakmailag felkészült és nemzetközi tapasztalattal rendelkező konszekutív és szimultán tolmácsaink állnak az Ön rendelkezésére konferenciák vagy tárgyalások alkalmával.

Ha Ön szeretné, hogy cége külföldön is ismertté váljon, szeretné cégismertetőjét külföldi lapokban is megjelentetni, mi elkészítjük személyes interjún keresztül cégismertető anyagát, melyet az Ön által kívánt nyelvre le is fordítunk. A kész riport szövegezését cégünk újságíró tulajdonosa ellenőrzi és lektorálja.

Sürgős esetben, meghatározott összeg feletti megrendelés esetén, hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére állunk. Ügyeleti telefonszámainkat a “kapcsolat” menüpontban találhatja.

Megrendeléseit eljuttathatja hozzánk faxon, e-mailben, vagy futár által. Az elkészült fordítást szintén nem szükséges személyesen átvennie, hanem a fent említett bármely módon eljuttatjuk az Ön részére. Amennyiben kívánja, az elkészült anyagot CD-n is átadjuk Önnek.
Ajánlatot kérhet tőlünk egy gombnyomás segítségével, melyhez csak az oldalunkon megtalálható ajánlatkérő adatlapot kell kitöltenie.

Kérésére munkatársunk felkeresi Önt irodájában, hogy egy személyes megbeszélés formájában mutassa be cégünket.

Irodánk 1992 óta működik és 1995 óta a Magyarországi Fordítóirodák Egyesületének elismert tagja. Minőségügyi rendszerében a Magyarországi Fordítóirodák Egyesületének Szakmai Kódexét alkalmazza.

Minden munkánkat szigorú titoktartással kezeljük.

Elszámolásunk az elkészült anyag leütésszámán alapul. Az elkészült munka díját minden esetben banki átutalással egyenlítheti ki. Fordítási díjaink tartalmazzák a szöveg formázását, ideértve az egyszerű táblázatok és ábrák szerkesztését is

 

Órazálog