Transword Országos Fordítóiroda

Online fordítás minden nyelven

Online fordítás: Ha gyors, pontos és megbízható szövegfordításra vágyik, forduljon hozzánk!
Sürgősen szüksége lenne némi online fordítás -ra a munkája vagy a tanulmányai okán, esetleg a hobbijához? Megunta, hogy a fordító alkalmazások nem képesek összerakni egy épkézláb mondatot?

Minőség és profizmus a fordításban

Ha így van, ne habozzon: keressen meg minket!

Napjainkban már hihetetlen mennyiségű idegen nyelvű szöveggel találkozhatunk, és bizony semmi szégyen nincsen abban, ha ezt-azt nem értünk belőle, vagy úgy érezzük, az általunk készített fordítás minősége hagy kívánnivalókat maga után.

Ami pedig a tudományos vagy az üzleti életet illeti: pénzügyi szempontból is éreztetheti hatását, ha a kezeink közül kikerülő szövegfordítás megüti a legmagasabb professzionális színvonalat.

Minderre a manapság annyira népszerű ingyenes online fordítórendszerek nem képesek, ezt könnyen beláthatjuk – azok funkciója a szótározásban kimerül. Mi ellenben előnyös áron, rövid határidőre teljesítünk bármilyen online fordítás megbízást!

Online fordítás minden nyelven


Minőség és profizmus a fordításban – ez a Transword.hu jelmondata

Kedvezménnyel vállalunk fordítást a következő alapnyelvekről, illetve alapnyelvekre:

Anyanyelvi szakfordítóink különböző szakterületeken vállalnak szak- és egyéb fordításokat; ezen felül még több mint 50 nyelven vállalunk fordítást hitelesítéssel.

Gyors, pontos, megbízható szövegfordítás

Fordításra van szüksége rövid határidővel, és szeretne megbízni minket? Ez esetben csupán online ajánlatkérő űrlapunkat kell elküldenie a fordításra szánt szöveggel. A többit nyugodtan ránk is bízhatja!

Exit mobile version