Online Fordítás, Gyorsfordítás Minden Nyelven!

Kérdése Van? Hívjon Minket! +36 (1) 321 7672

Fordítóiroda

Helyszín

Bp, Madách Imre u. 3, Fél em. 1.

Nyitva

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

Email

transword@t-online.hu

Műszaki Terv És Műszaki Rajz Fordítása

Rövid Határidővel!

Műszaki terv fordítás

A Műszaki Terv Fordítás szolgáltatásunk keretében különböző tervező szoftverekkel készült műszaki tervek és rajzok szövegeinek fordítását Fordítóirodánk az eredeti tervfájl szerkezetének megőrzésével is el tudja végezni.

 

Ez adott esetben különleges technológiát igényel. Viszont szem előtt tartjuk, hogy ez a megrendelő számára több szempontból is értékes lehet. A tervekben szereplő kifejezések elemzését irodánk szoftverek segítségével végzi el (nem, nem az automatikus fordító szoftverrel, hanem a fordítói munkát segítő célszoftverekkel), így az azonos kifejezéseket mindig pontosan, azonosan, szöveghűen, konzisztens módon tudjuk végezni.

A tervekben gyakran jelentős mennyiségű szövegbeli ismétlődés található. Ez elősegít, hogy a megrendelőnek kedvezményt kínálhassunk a fordítási díjból. Így alacsonyabb költségű is lehet a fordítás.

A műszaki terv fordítás szolgáltatásunkat számtalan nyelven vállalja irodánk. A pontos szakmai terület ismeretében olyan szakembert bízunk meg a fordítással, aki a területen jártas és tapasztalt. Az átadott tervek és rajzok fordításához igénybe vehető kiadványszerkesztői szolgáltatásunk is. Kérje ajánlatunkat ide kattintva!

Műszaki Terv És Műszaki Rajz Fordítása

Rövid Határidővel!

Kapcsolatfelvétel

Csapatunkkal az Alábbi Elérhetőségeinken Veheti Fel a Kapcsolatot

Irodánk

1075 Budapest
Madách Imre u. 3.
Fél emelet 1.

Telefonszámaink

Tel.: 06 - 1 - 321 -7672
Mobil: 06 - 30 - 949 - 8132

Email Címeink

bankuti@digikabel.hu
transword@t-online.hu