Online Fordítás, Gyorsfordítás Minden Nyelven!

Kérdése Van? Hívjon Minket! +36 (1) 321 7672

Fordítóiroda

Helyszín

Bp, Madách Imre u. 3, Fél em. 1.

Nyitva

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

Email

transword@t-online.hu

Filmfordítás, Videófordítás és Hangfordítás

Rövid Határidővel!

A filmfordítás, videófordítás vagy akár a hangfordítás is elérhető irodánkon keresztül!

 

Az ilyen anyagok fordítása különleges technológiával történik. A nyelvi szakember hallás alapján először leírja az elhangzó szöveget, majd minden mondatot időkóddal lát el. Ezzel határozza meg pontosan, hogy a szövegben melyik szó mikor hangzik el.

 

Ha ez készen van, ellenőrizzük a szöveget, majd elkezdjük fordítani.

 

Csak a lefordított szöveg kerül vissza a megrendelőhöz. Ilyenkor a megrendelés szerinti formában szállítunk, azaz időkódos feliratfájlként, esetleg egyszerű szövegként, filmfeliratként, hanganyagként.

 

A Transword Fordítóiroda a filmfeliratot SUB, SRT stb. fájlformátumban is tudja szállítani Önnek. Ha olyan igény merül fel, vagy a videó képére fixen ráillesztve kérné a szöveget, úgy természetesen ez is opció lehet megrendelése esetén.

Filmfordítás

Ezen elektronikus anyagok fordítását általában az időtartamuk alapján és a megrendelő utófeldolgozási igényeinek megfelelően árazza be irodánk.

 

A vállalási ár az időráfordítással arányos.

 

A médiában rengeteg utómunka merül fel az alkotók részéről, így folyamatos változások léphetnek fel az eredeti szöveggel kapcsolatban, amely lassíthatja egy-egy anyag átadását, vagy elkészülését.

 

A médiatermékek fordítása kapcsán irodánk tiszteletben tartja ezt, és természetesen rugalmasan alkalmazkodik a megrendelő igényeihez az elvárt minőség és/vagy a költségkeret tekintetében is.

 

Kérjen ajánlatot tőlünk ide kattitva és rövidesen szállítjuk a megadott információk alapján ajánlatunkban Magyarország egyik legkedvezőbb fordítási árait.

Filmfordítás, Videófordítás és Hangfordítás

Rövid Határidővel!

Kapcsolatfelvétel

Csapatunkkal az Alábbi Elérhetőségeinken Veheti Fel a Kapcsolatot

Irodánk

1075 Budapest
Madách Imre u. 3.
Fél emelet 1.

Telefonszámaink

Tel.: 06 - 1 - 321 -7672
Mobil: 06 - 30 - 949 - 8132

Email Címeink

bankuti@digikabel.hu
transword@t-online.hu